Norway

Ruud klar for semifinale i Madrid etter storspill

(Casper Ruud – Alexander Bublik 7–5, 6–1) Casper Ruud vant et jevnt førstesett og var helt overlegen i det andre settet – og spilte seg til semifinalen i Madrid Open.

VANT: Casper Ruud vant kvartfinalen i Madrid Open. Foto: JUAN MEDINA / X01625

Aftenposten samarbeider med VG-sporten. Derfor får du som Aftenposten-leser også artikler og tjenester som er laget av VG.

Oppdateres!

Ruud har nå spilt seg frem til semifinalen i de tre siste Masters 1000-turneringene på grus (i Roma i fjor høst, i Monte Carlo i april og nå i Madrid).

I semifinalen møter Ruud vinneren av kampen mellom Matteo Berrettini og Cristian Garin.

Med fredagens seier, ligger Ruud an til å klatre helt opp til 16. plass på verdensrankingen.

Casper Ruud og Alexander Bublik fulgte hverandre tett gjennom det første settet. I det første settet fikk Ruud for første gang i turneringen en breakball mot seg, men nordmannen holdt serve. Det gjorde også Bublik lenge, men på stillingen 6–5 til Ruud, fikk nordmannen kampens første servebrudd. I et langt og dramatisk game fikk Ruud flere settballer og på den fjerde gikk det veien for 22-åringen, som vant det første settet 7–5.

I det andre settet spilte Ruud seg frem til tre breakballer i Bubliks andre servegame. Bublik forsøkte seg med sitt sedvanlige offensive spill og avverget den første break-muligheten, men Ruud sikret seg servebruddet med sin andre mulighet.

Med serverbruddet i boks, hadde Ruud full kontroll og vant til slutt 6–1 i det andre settet.


Source link

Related Articles

Back to top button